15-02-10

14/02/2010 - Deinze Winterjogging

Afstand : +-12.5 km

Tijd : 54’06”

Plaats : 22/81

 

Eindelijk stond ik nog eens aan de start van een winterjogging in Deinze. De naam was alleszins van toepassing deze keer. Er moesten zelfs hier en daar een paar aanpassingen aan het parcours gebeuren. Toch blijft het met  280 deelnemers over de 3 afstanden een echte succesformule.

De eerste ronde besloot ik toch geen onnodige risico’s te nemen. Het stuk asfalt langs de buitenring van de Brielmeersen lag er het best bij. Voor de rest had het iets van een processie van Echternach, één stap zetten en je voet voelen een halve achteruitglijden. Al vlug kwam ik in een groepje van vijf terecht ( Wouter Van Maele, Simon De Waele, Sophie Tuttens, Rita Delodder). Aan het einde van de 2e ronde hielden de eerste drie het voor bekeken dus bleef ik voor het laatste stuk alleen nog met Rita Delodder over. Vorig jaar in Rollegem-Kapelle waren we ook al eens samen op pad geweest. Rond het voetbalveld zagen we dat we niemand uit de achtergrond nog moesten vrezen en voor ons liep Hans Pacqué die we misschien nog konden pakken.  Langs het goed beloopbare stuk langs de buitenring trokken we nog eens goed door, maar we kwamen niet veel dichter. Aan het speelplein kwam opeens Peter Wandels uit het niets aansluiten er waren dan toch nog blijkbaar betere schaatsers. In de laatste honderden meters liep Hans bijna verkeerd zo hadden we hem bijna toch nog te pakken. Heel tevreden en vooral zonder ongelukken bereikte ik terug de atletiekpiste. Omdat het parcours totaal anders is dan vroeger kan ik geen vergelijkingen maken. Wel heb ik  met rondetijden 18’17” ( 300 meter langer), 17’51”,17’58” een perfect vlakke wedstrijd gelopen. Volgende week zondag trek ik misschien naar Cassel. 9u30’ is wel heel vroeg om iedereen op tijd klaar te krijgen.

 

Keep on runnin’ in a free World!

21:17 Gepost door keep on runnin' in a free world, poppy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Toevallig was ik dat die kwam aansluiten in die spekgladde 14 februari. Leuk om dit na maanden te lezen. als dit niet toevallig is. Succes met je blog.Misschien komen we elkaar nog wel eens tegen.

Gepost door: peterus | 07-06-10

De commentaren zijn gesloten.