08-06-09

6 juni 2009 - 3e herdenkingsloop Rudy Bekaert – Rollegem-Kapelle

Afstand : 13 – 13,5 km

Tijd : 54’ 42”

km/h : 14,26 km

km-Tijd : 4’12”

 

Na heel wat trainingskilometers de afgelopen weken met het oog op de Mcbride van volgende week wou ik toch nog eens de spanning en snelheid van een wedstrijd voelen. Voor één keer goed op tijd aangekomen kon ik nog een beetje loslopen voor de start.

 

Ik had besloten er een rustige tempoloop van te maken. Na goed één kilometer kwam Rita Delodder echter bij mij lopen en ze vroeg als ze even mocht in mijn spoor volgen. Natuurlijk stemde ik toe en voor ik het goed besefte kwam ik midden in de damesstrijd voor het podium terecht. Halfweg de tweede ronde kwamen we bij een groepje met Anita Delvael. Tot mijn verbazing kon deze niet volgen en we trokken door op zoek naar Sandrine Bodelot. Wat we echter ook probeerden we bleven op een 50 meter hangen. Zo werd mijn wedstrijd er ook nog eentje met inzet.

 

Met een goed gevulde plastiekzak trokken we weer naar Ieper. Ilona en Milan hadden al meteen de zak chips te pakken. Nu hopen op ideaal loopweer en goede beentjes voor zondag de Mcbride onder de 1u 30’.

 

Keep on runnin’ in a free world!

21:14 Gepost door keep on runnin' in a free world, poppy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.