31-03-09

28/03/2009 : Brigandsloop -Ingelmunster

afstand : 12,8 km

tijd : 52'29"

km tijd : 4'06"

km/h: 14,63

Klassement : 78

Eindelijk tijd voor ons tweede wedstrijdje van het jaar, vorig jaar zaten we al aan zes. De goesting maar de planning en onvoorziene omstandigheden stuurden het schema in de war.

Na een fikse regenbui op de middag was het tijd om naar Ingelmunster te vertrekken. Ik blijf het één van de mooiste omlopen van het jaar vinden. Een stukje park en dan langs het water. Alhoewel moest je dit maal goed opletten dat je niet in de vele plassen met water liep. Het was een echt hindernissenparcours. Het was echt iets voor veldlopers. Bij de start stond ik redelijk van voor en liet me meeslepen in het zog van Dominique Coulon, maar reeds in het park moest ik hem laten gaan. De aanloopronde legde ik af in precies 11’30”. Het duurde tot het einde van de volgende ronde tot ik mij in het spoor van iemand kon vastbijten nl. Marc Ghekiere. Ik zag hem kijken van wanneer neemt die hier eens over maar het duurde tot aan de waterkant vooraleer ik kon overnemen. We liepen de rest van de wedstrijd samen en haalden nog een paar lopers bij. Slechts één moesten we laten gaan. In de straten van Ingelmunster moest ik toch nog een klein gaatje laten. We liepen wel de drie ronden in volledige synchronezie 13’39”, 13’40” en een afsluter in 13’41”. Alhoewel ik tijdens de wedstrijd het gevoel had dat ik niet vooruit kwam toch een zeer mooie eindtijd en zelfs 1’30” sneller dan vorig jaar ! Nog een paar wedstrijdjes en we kunnen misschien weer een wedstrijdje tegen de 15 km/h aan ?! Eerstvolgende afspraak zaterdag in Wervik !

Na afloop van de wedstrijd kregen we ook het minder goede nieuws van Eric De Willemacker uit Machelen-Zulte, een fervent loper, die na een val met de fiets was overleden!

21:18 Gepost door keep on runnin' in a free world, poppy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.